Str.Valea Ialomitei nr. 1A, Bl.C18A cu intrare prin spatele blocului
Telefon: 021.444.12.18 / 073.000.53.65

Tratament Laser Epic X

Am achizitionat un nou laser Lasotronix cu lungimea de unda 635 nm special conceputa pentru dezinfectia canalelor radiculare si a pungilor parodontale prin metoda PAD si biostimulare profunda.

EPIC™ X este cea mai recenta inovatie de laser de la BIOLASE®. Mai mult decat un laser de tesut moale, extinde tratamentele si cu modul de albire sau modul exclusiv “Terapia Durerii”.
Este singurul laser cu lungimea de unda de 940 nm. EPIC™ X este singurul laser cu dioda care are aprobarea FDA pentru 3 tipuri de tratamente distincte: tesut moale, albire, biostimulare/terapia durerii.
Cu pana la 10W putere disponibili, EPIC™ X duce confortul pacientului si modurile de ComfortPulse la un nou nivel.

De asemenea, puterea mai mare permite rezultate complete si imbunatatite in terapia durerii si albire, precum si micro-pulsurile cele mai scurte si puternice pe care un laser cu dioda il poate avea in prezent pe piata.

EPIC™ X ofera un control precis de taiere a tesuturilor pentru diferite proceduri si biotipurile de tesut. Cu o lungime de unda exclusiva pentru dioda, EPIC™ X taie  tesuturile moi curat, cu  hemostaza si confort ridicat pentru pacient.

Profitati si de alte proprietati ale EPIC™ X-ului, cum ar fi indepartarea de leziuni (ulcere aftoase, leziuni herpetice), precum si efectuarea “terapiei de buzunar”, folosind tips-urile autoclavabile “Perio”.

La ce se foloseste laserul Epic X

 • sterilizarea canalelor dintelui in tratamentele endodontice
 • decontaminare bacteriana si biostimulare gingivala in cazul tratamentelor gingivale si parodontale
 • putem face hemostaza si excizii ale unor tumori sau formatiuni tumorale fara hemoragie si durere
 • indepartarea rapida si precisa a tumorilor benigne
 • putem depigmenta mucoasa orala in cazul pacientilor care au pigmentari gingivale inestetice
 • descoperiri de bonturi in cazul implantelor dentare sau descoperirea molarilor de minte in cazul in care acestia nu au erupt complet si creeaza complicatii inflamatorii sau infectioase in zona respectiva
 • decontaminarea bacteriana a alveolei dupa o extractie dentara, pentru o vindecare mai rapida si fara complicatii
 • reconturarea gingiei in cazul in care vrem sa facem lucrari protetice si avem nevoie de o estetica deosebita
 • albiri dentare cu durata mai scurta, fara durere, dar eficienta crescuta
 • terapia durerii prin radiatia laser, in zonele oro-maxilor-faciale
 • Tratament parodontoza cu laserul Epic Xeste o cea mai noua metoda in tratamentele pentru bolile parodontale, deoarece este minim invaziva si aduce imbunatatiri rapide, rezultatele fiind eficiente si pe timp indelungat.
 • EPIC™ X este  solutia ideala pentru albirea dintilor fara durere. Studiile au aratat ca albirea intregii cavitati efectuata cu EPIC™ X, intr-o singura sedinta de doar 20 de minute(nu s-a tinut cont de timpul scurs pentru aplicarea barierei gingivale sau de indepartarea ei), se pot obtine intre 4 si 6 nuante.
  Mai rapid decat orice alt sistem de albire de cabinet, dar, cel mai important, fara afectarea smaltului si fara sensibilitate dentara.

       Cum funcționează biostimularea?

 • Biostimularea este tratamentul prin care energia luminii emisă de LASER produce un răspuns biologic. La nivel celular, metabolismul crește, stimulând creșterea de ATP (combustibilului celular), respectiv îmbunătățește respirația celulară; favorizează sinteza de colagen; favorizeaza drenajul limfatic pentru a reduce edemul; are efect antiinflamator prin scăderea sintezei de histamină și crește producția locală de endorfine.
 • Această creștere a metabolismului local normalizează funcționarea celulară si produce vindecare tisulară.

Afla mai multe despre noi

Ambientul clinicii Nobel Dental este realizat in culori calde, astfel incat ofera pacientilor, prin cromoterapie, melo si aromoterapie un mediu primitor, care sa-i se relaxeze, o conceptie Dental-Spa.

 “ LUCRURILE MARI NU SUNT FACUTE DIN IMPULS, CI DINTR-O SERIE DE LUCRURI MICI PUSE CAP LA CAP ”   Vincent van Gogh

Suna!