Str.Valea Ialomitei nr. 1A, Bl.C18A cu intrare prin spatele blocului
Telefon: 021.444.12.18 / 073.000.53.65

Implantologie

Oferta speciala pentru implant dentar!

Doar in aceasta primavara poti beneficia de o super reducere la implanturile dentare. Descarca voucherul de mai jos si fa-ti o programare.

Zambeste fara limite

Implantologie

Implantul dentar este solutia ideala pentru inlocuirea dintilor lipsa. Implantul este o componenta din titan care se incorporeaza in osul mandibulei sau al maxilarului, in locul dintelui lipsa, pentru a sustine o parte protetica dentara.

La Nobel Dental Clinic gasiti cele mai noi tratamente in implantologia orala si o experienta de peste 15 ani:

Sistemul Fast&Fix va ofera dinti in 24 de ore, renuntand astfel la proteza dentara!

Sistemele All-on-four si All-on-six va garanteaza o lucrare dentara fixa atunci cand nu exista os suficient!

Tehnologia PRF va ofera o solutie biologica care ajuta la integrarea implantului si reducerea durerii in operatii complexe. S-a dovedit ca aceasta combinatie de A-PRF si I-PRF este cea mai eficienta in regenerare prin cytokine, factori de crestere si proteinaze ce stimuleaza formarea osoasa.

Experienta de peste 15 ani

Tratamentul cu Laser reduce durerea postoperatorie si produce biostimulare prin cresterea numarului de factori de crestere si celule stem.

Ghidul chirurgical este un dispozitiv medical care face posibila inserarea de implaturi dentare in cazurile cu rezorbtie osoasa masiva.

Folosim toate tipurile de implanturi dentare si creem astfel solutii pentru fiecare pacient: ABDental, Sky de la Bredent, Nobel Biocare, Straumann, etc.

La Nobel Dental Clinic veti gasi specialisti care va vor realiza cel mai bun tratament pentru ca zambetul dvoasta sa fie la fel ca inainte!

NOI VA OFERIM UN TRATAMENT CU IMPLANTURI PERSONALIZAT IN FUNCTIE DE NEVOILE DUMNEAVOASTRA!

Afla mai multe despre noi

Ambientul clinicii Nobel Dental este realizat in culori calde, astfel incat ofera pacientilor, prin cromoterapie, melo si aromoterapie un mediu primitor, care sa-i se relaxeze, o conceptie Dental-Spa

 “ LUCRURILE MARI NU SUNT FACUTE DIN IMPULS, CI DINTR-O SERIE DE LUCRURI MICI PUSE CAP LA CAP ”   Vincent van Gogh

Suna!