Parerea pacientilor


caret-down caret-up caret-left caret-right
Radu M.

Doamna doctor mi-a explicat tot procedeul pe intelesul meu. Operatia a decurs foarte bine, nu m-a durut deloc nici dupa ce a trecut anestezia.  Astazi am 3 molari noi pe cele 3 implanturi.  Acum recomand tuturor.

Nicoleta V.

 Mi-am refacut toti dintii din fata cu coroane din ceramica pe zirconiu. Rezultatul este remarcabil, acum toata lumea imi spune ca am dinti foarte frumosi. Si am inceput sa zambesc mai mult. Multumesc dnei dr. Ella Trandafir. 

Teodora M.

De cand sunt in Bucuresti caut un medic stomatolog bun. Am facut o programare la Nobel Dental Clinic si l-am gasit! Recomand din suflet!

Flo G.

Amabilitate, îndemânare, profesionalism. Recomand călduros

Catalina S.

Am gasit oferta de la Nobel Dental Clinic si am venit din Constanta in Bucuresti pentru a-mi pune 8 implanturi. Operatia a decurs foarte bine, iar astazi am dinti noi. A meritat tot efortul.

Ioana S.

De 5 ani m-am tot chinuit cu proteza care se misca in toate partile. Am hotarat sa fac 2 implanturi, iar acum pot sa mananc in sfarsit. Multumesc mult dna doctor. 

Cezara D

FACETI PARTE DIN ZAMBETUL MEU ,…mi-ati pus o noua viata in mine ...../pentru fabrica de zambete ,pentru maini de platina ,pentru un suflet deosebit ,special ,pentru ca mi-ati dat o noua viata ,pentru toate ma inclin! 

Alexandra S.

Am facut o programare pentru detartraj. A fost prima experienta cu un astfel de tratament. Am mers la cabinet speriata, dar am fost foarte placut surprinsa. Domnul doctor a fost amabil si mi-a explicat fiecare etapa in parte. Totul a mers foarte bine. Sunt foarte multumita. Recomand.