Echipa


 

  

 

Clinica de stomatologie

Clinica Nobel Dental Clinic functioneaza din anul 2005 perfectind continuu echipa medicala si tehnologia din dotare.
Medicii de la Clinica Nobel Dental Clinic sunt profesionisti specializati la standardele cele mai inalte pentru a fi la nivelul asteptarilor pacientilor nostri. Obiectivul nostru este de a oferi servicii medicale competitive, specializate, intr-un ambient placut, confortabil si in siguranta maxima.

Terapia prin culoare, muzica si arome speciale este un concept dental-spa pe care il aplicam cu success pentru un “tratament fara durere”.
Fiecare pacient este special, iar serviciile noastre sunt personalizate in functie de costuri si dorintele dumneavoastra. Aparatele performante din dotare si suprafetele antimicrobiene speciale va ofera garantia unui mediu steril.

    "Noi putem rezolva toate tipurile de nevoi dentare, respectand un nivel inalt de calitate, de la cele mai simple- controale de rutina si igiena dentara- la cele mai complexe-implanturi si cosmetica. Pasiunea pentru aceasta profesie ne ofera posibilitatea de a lucra cu drag si fiecare pacient fericit ne aduce multa implinire."

Dr. stomatolog Ella Trandafir (experienta 10 ani in stomatologie)

 

 

 

 

Poza profil Dr. Ella Trandafir

Dr.Ella Trandafir

Medic stomatolog absolvent Carol Davila 2004

Competenta in Implantologie

Formare in Parodontologie si Tehnologia PRF

Competente in Acupunctura si Homeopatie

Licentiata in Psihologie si Formare in Terapie Strategica

Mai mult

Obiectivul nostru
Clinica stomatologica Nobel Dental ofera servicii medicale competitive, de calitate, specializate, intr-un ambient placut, linistit, confortabil si in maxima siguranta

Mai mult

Echipa nostra
Echipa este coordonata de dr. stomatolog Ella Trandafir, cu competente avansate in implantologie, parodontologie, estetica dentara, acupunctura, homeopatie si psihologie.

Mai mult

Servicii premium
Metoda GunaSpa Italia ofera posibilitatea ameliorarii durerii pacientului, si imbunatatirea esteticii faciale cu produse homeopate Guna si cu propria plasma a pacientului I-PRF

Mai mult

Dental Spa
Cabinetul stomatologic Nobel Dental este realizat in culori calde, prin cromoterapie, melo si aromoterapie un mediu primitor, o conceptie Dental-Spa. Doar asa pacientii isi invinge frica de stomatolog.

Mai mult

La clinica de stomatologie Nobel Dental

Beneficiezi gratuit de o consultatie si un plan de tratament personalizat.

Sanatatea ta conteaza!

Afla mai multe despre noi

Ambientul clinicii Nobel Dental este realizat in culori calde, astfel incat ofera pacientilor, prin cromoterapie, melo si aromoterapie un mediu primitor, care sa-i  se relaxeze, o conceptie Dental-Spa.

Mai Mult

Share a Little Love

Viziteaza-ne!

Str. Valea Ialomitei nr.1A, Bl.C18A, Sc.2, Ap.46, Parter,
Sector 6, Bucuresti

Google Map