Blog: Dr. Ella Trandafir


“Dorinta de a aduce o contributie pozitiva in viata altor oameni m-a determinat sa imi aleg o profesie care sa ma implineasca, cea de medic dentist. Dupa absolvire am lucrat la mai multe clinici din Bucuresti unde am venit in contact cu diverse abordari si modalitati de tratament.

Experienta acumulata m-a convins ca pot oferi pacientilor un tratament mult mai bun in ceea ce priveste siguranta sterilizarii, calitatea materialelor si a prestatiei in sine si  gasirea celei mai bune solutii pentru fiecare persoana in parte, lucru pe care consider ca il realizez cu success in cabinetul Nobel Dental Clinic.

Ambientul clinicii Nobel Dental l-am realizat in culori calde, astfel incat sa-i ofer pacientului, prin cromoterapie, melo si aromoterapie un mediu primitor, care sa-l faca sa se relaxeze, o conceptie Dental-Spa.

Rigurozitatea si tendinta spre perfectionare m-au facut sa ma dezvolt profesional de-a lungul anilor, am realizat ca pentru a deveni un medic mai bun trebuie sa invat de la cei mai buni si, in acest sens, am urmat cursuri in tara si strainatate cu medici de prestigiu. Prof.Dr.Paul Mattout, Dr.Marius Steigmann, Prof.Dr.Daniel Buser, Prof.Dr.Anton Sculean, Prof.Dr.Chouckroun, Prof.Dr.Samuel Lee, Prof.Dr.Giovanni Zucchelli sunt doar cateva nume ale oamenilor importanti care m-au indrumat in cariera. Ca si competente, pe langa cea de implantologie si de parodontologie, folosesc si Tehnologia PRF pentru a imbunatati rezultatele obtinute in implantare, in urma extractiilor si de prezervare a osului maxilar al pacientului.

Competenta in mezoterapie Metoda Guna Spa Italia imi ofera posibilitatea ameliorarii durerii pacientului, dar si imbunatatirea esteticii faciale cu produse homeopate Guna sau chiar cu propria plasma a pacientului I-PRF. Competentele obtinute in Acupunctura si Homeopatie ma ajuta sa am o viziune de ansamblu asupra starii generale de sanatate a pacientului si mecanismele implicate in declansarea bolii. Deasemenea acestea sunt utile in vindecarea postoperatorie, ameliorarea nevralgiei de trigemen si realizarea unei anestezii fara anestezic.

Fiecare pacient este important in primul rand ca om si pentru a putea intelege temerile, asteptarile, trairile fiecaruia, am urmat facultatea de psihologie. Aceasta, impreuna cu diversele formari in terapie strategica si cognitiv-comportamentala, ma ajuta astazi sa pot comunica mult mai bine cu pacientul care vine in cabinetul stomatologic cu oarecare frica, emotii, ingrijorare, sa inteleg ce-si doreste si sa-i pot explica ce pot face pentru el. Lucrarea de licenta in psihologie am realizat-o tocmai pentru acesti pacienti  “Rolul psihoterapiei de relaxare si sugestiologiei in reducerea anxietatii si terapia durerii in stomatologie”.

Imbinand toate aceste metode si tehnologii imi doresc sa implinesc dorinta de la care am pornit si anume un pacient multumit, fericit, care a reusit sa-si invinga frica de stomatolog si care primeste tratamentul cel mai bun pentru el.”

 

12063319_915647481818276_1502757495497192738_n 12063800_915647425151615_8274851973233149087_n 12065874_915647378484953_202683029033967581_n