Te-ai adresa dentistului pentru o migrena?


Adesea, penobel dental clinicrsoanele din jurul nostru se plang de dureri de cap, iar unii chiar sufera de migrene intense. Stiati ca medicul dentist v-ar putea ajuta?

In urma unor studii, s-a constatat ca la nivelul Europei peste 77% dintre pacientii care acuzau frecvent migrene isi inclestau extrem de puternic maxilarul in timpul somnului.

Vorbim doar despre acei pacienti care isi contracta muschii temporali, in medie de 22 de ori mai mult decat este firesc in timpul somnului. Acest fapt produce migrene puternice, uneori chiar si la prima ora a diminetii.

Programeaza-te la o consultatie gratuita si afla daca aceasta este cauza durerilor tale. Clinica de stomatologie Nobel Dental Clinic este situata pe Str. Valea Ialomitei, nr 1A, bl c18A, sc 2, ap 46, parter, sector 6, Bucuresti, iar intrarea se face prin spatele blocului din piata Valea Ialomitei.

Ambientul clinicii Nobel Dental este realizat in culori calde, astfel incat ofera pacientilor prin comoterapie, melodi si aromoterapie un mediu primitor, relaxant. Incercam sa eliminam frica pacientilor prin aceasta terapie, o conceptie Dental Spa.

Ne gasesti la unul din numerele de telefon 0214441218 sau 073000536. Daca nu ai timp sa ne suni, trimite-ne un e-mail pe adresa de e-mail ellayoana@yahoo.com sau scrie-ne pe Facebook aici: https://www.facebook.com/nobeldent/.