Oferte pentru zambareti! 650 de lei pentru coroana de zirconiu


 oferta coroana zirconiu“Cat inca mai putem zambi, cauza nu este inca pierduta.” (William Shakespeare). Clinica de stomatologie Nobel Dental apreciaza oamenii optimisti, asa ca am creat o oferta speciala pentru ei. Coroana de zirconiu este redusa cu 30% si toti optimistii pot beneficia de aceasta oferta la doar 650 de lei. 

Zirconiul folosit in stomatologie sub forma de oxid de zirconiu stabilizat cu ytriu (nu cu uraniu!) are culoarea si transparenta similara dintelui natural iar rezistenta lui este similara aliajelor inoxidabile. Tehnica de fabricare a infrastructurii de zirconiu este CAD-CAM (computer aided design- computer aided manufacturing). Cu ajutorul unui soft special se creeaza o macheta virtuala a viitoarei lucrari pe care o masina de frezat 3D cu comanda numerica o transforma din blocuri prefabricate in lucrare dentaraAdaptarea lucrarii dentare din portelan pe structura de zirconiu la tesuturile dentare este exacta.

Alege sanatatea! Acum la clinica de stomatologie Nobel Dental prima consultatie este gratuita. Contacteaza-ne la unul dintre numerele de telefon 0214441218 / 0730005365 si beneficiaza de ofertele noastre!