Coroana de zirconiu – durabilitate, estetica si siguranta cu 30% reducere


coroana zirconiuDe ce sa ar trebui sa alegeti coroana ceramica pe suport de zirconiu? Scrasnirea dintilor, muscatura incorecta, varsta, obturatiile si cariile dentare pot fi factori ce contribuie la uzura, fracturarea sau fisurarea dintilor. Coroanele dentare acopera intreaga suprafata vizibila a dintelui afectat, conferindu-i rezistenta, durabilitate si stabilitate.

La Nobel Dental Clinic veti gasi specialisti care va ofera coroana de zirconiu la doar 650 de lei, pret redus cu 30%. Durabilitate, estetica si siguranta sunt cuvintele care definesc aceasta procedura.

In mod normal, sunt necesare doar doua sedinte pentru acest tip de procedura. Uneori, poate fi nevoie de realizarea unei restaurari preliminare a dintelui, inainte de aplicarea coroanei dentare. Pentru a stabiliza dintele ce a suferit o pierdere de substanta, este necesara refacerea acestuia printr-o obturatie. O coroana dentara poate avea o durata de viata de 10 – 15 ani, depinzand si de calitatea dintilor de suport.

Programati-va la o consultatie gratuita la unul dintre numerele de telefon 0214441218 / 0730005365. La clinica de stomatologie Nobel Dental Clinic ne pasa de sanatatea ta! Profita de coroana de zirconiu la doar 650 de lei!