De ce ar trebui sa alegeti clinica de stomatologie Nobel Dental?


Clinica stomatologica Nobel Dental ofera servicii medicale competitive, de calitate, specializate, intr-un ambient placut, linistit, confortabil si in maxima siguranta. 

Inca de la infiintare, de acum 10 ani, ne-am propus sa oferim celor ce ne solicita, servicii de asistenta medicala stomatologica de calitate, beneficiind de experienta pe care o avem, si nu in ultimul rand de costuri reduse ale tratamentelor si manoperelor stomatologice cu materiale de cea mai buna calitate.
Poate cel mai important obiectiv al nostru este asigurarea confortului pacientilor nostri atat din punct de vedere al sigurantei tratamentului cat si al calitatii acestuia, atuuri care speram ca vor fi apreciate de toti aceia care vor apela la serviciile cabinetului nostru.

Asigurand un inalt nivel de profesionalism, confort operator si igiena maxima, intr-o atmosfera moderna si primitoare, medicii nostri sunt prietenii dumneavoastra in rezolvarea problemelor de sanatate stomatologica. Echipa este coordonata de dr. stomatolog Ella Trandafir, cu competente avansate in implantologie, parodontologie, estetica dentara, acupunctura, homeopatie si psihologie.

Metoda GunaSpa Italia ofera posibilitatea ameliorarii durerii pacientului, si imbunatatirea esteticii faciale cu produse homeopate Guna si cu propria plasma a pacientului I-PRF.

Cabinetul stomatologic Nobel Dental este realizat in culori calde, prin cromoterapie, melo si aromoterapie un mediu primitor, o conceptie Dental-Spa. Cromatica are un efect pozitiv asupra psihicului, imbunatateaste percepţia si diminueaza oboseala si efectele negative ale factorilor de stres. Cromoterapia confera un aer de siguranta.Doar asa pacientii isi invinge frica de stomatolog.

Cand am amenajat clinica, am tinut cont atat de contitiile tehnico-medicale pe care trebuie sa le indeplineasca, cat si de crearea ambientului psihologic adecvat atat pentru echipa medicala cat mai ales pentru pacient. Nobel Dental Clinic este partenereul tau in sanatate! Va asteptam la o consultatie gratuita